Sunt interesat de: Tigla Novatik - Matt

Nume:

Telefon:

Localitate:

Email:

Mesaj:

Matt

Lungime totala: 1 340 mm
Lungime utila: 1 260 mm
Latime utila modul: 370 mm
Numar module/ mp: 2,15 module
Panta acoperis: min. 12°
Materie prima: otel cu strat de protectie de ZnMg 120g/ m² si acoperire Colofer mat rugos – 35 microni
Grosime nominala: 0,5 mm
Greutate/ mp: 5,14 kg/mp

Solicita oferta

Tigla metalica Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa pe teritoriul romanesc. Aceasta este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE cu privire la apropierea actelor cu putere de lege si a celor administrative ale statelor membre, in legatura cu materialele de constructii.

Istoria tiglei metalice Novatik incepe in luna iulie a anului 2012, atunci cand s-a realizat inregistrarea la OSIM de catre Final Distribution.

Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur. Tiglele metalice Novatik sunt realizate din otel cu acoperire Colofer®- marca inregistrata VoestAlpine – protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp si au grosimea de 0,5 mm. Acest aliaj special ofera o mai mare stabilitate in conditii de ceata salina si o mai mare protectie in fata coroziunii, atat pentru suprafata, cat si pentru marginile de taiere.

Profilul distinct al placilor de tigla metalica Novatik asigura o stabilitate ridicata intregului acoperis, iar culorile sunt armonizate pe deplin, lucru ce transforma tigla metalica Novatik in varianta perfecta pentru constructii noi, dar si pentru renovari.