Sunt interesat de: Final Distribution - Novatik Quadra

Nume:

Telefon:

Localitate:

Email:

Mesaj:

Novatik Quadra

O alternativa la sistemele pluviale traditionale, semirotunde este reprezentata de sistemul rectangular de jgheaburi si burlane Novatik Quadra.

Sistemul pluvial Novatik Quadra este confectionat din acelasi otel de calitate si are o garantie de 20 de ani, precum sistemul clasic Novatik Ronda. Mentinerea culorii tuturor elementelor componente ale sistemului este garantata de otelul cu acoperire Colofer.

Solicita oferta

Dimensiunile sistemului pluvial Novatik Quadra

Jgheaburile Novatik Quadra au o deschidere de 127 mm iar dimensiunile sectiunii burlanului sunt de 80mm x 50mm. Sistemul pluvial Novatik Quadra este confectionat din acelasi material ca si Novatik Ronda. Va rugam sa vizualizati paletarul de culori.

novatik_quadra_7701

Sistemul Novatik Quadra poate fi disponibil si in dimensiuni mai mari, cu jgheab cu o deschidere de 152mm si burlan cu sectiunea de 80×50 mm. La acest sistem se poate opta si pentru burlan rotund, cu diametru de 87 mm.

quadro1

In cazul alegerii sistemului pluvial Novatik Quadra 150 mm cu burlan rotund cu diametru de 87 mm, sunt disponibile, de asemenea, toate acesoriile burlanelor specifice sistemului Novatik Ronda (elemente intermediare, elemente intermediare cu cot, bratari de burlan, coturi, evacuari etc.).

quadro2

Gama de culori Novatik Quadra