Sunt interesat de: Final Distribution - Novatik Ronda

Nume:

Telefon:

Localitate:

Email:

Mesaj:

Novatik Ronda

In cazul in care cauti un sistem pluvial clasic, discret, cu aspect traditional, sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Ronda este alegerea perfecta. Datorita paletei de culori naturale, dar si formei semicirculare, acest sistem este potrivit oricarei fatade, indiferent de stilul arhitectural. De asemenea, datorita formei particulare a jgheaburilor, acest sistem prezinta si o caracteristica foarte importanta ce consta in protejarea fatadelor de revarsarile de apa.

Solicita oferta

Argumente Novatik: Forma speciala a jgheabului

Sistemul pluvial Novatik Ronda poate colecta un volum ridicat de apa pe metru liniar de jgheab, datorita plierii in interior a partii din fata a jgheabului si nu in exterior.
Datorita faptului ca jgheabul nu permite revarsarea necontrolata a apei peste margine, nici macar in timpul cantitatilor mari de precipitatii, fata casei este protejata. Asadar, in spatele aspectul clasic se ascunde un sistem modern si foarte functional.

rhonda

Argumente Novatik: Garantia de 20 de ani a sistemului pluvial

Bazandu-ne pe experienta vasta, de mai bine de 50 de ani, a producatorului de materie prima, pentru a te bucura de casa ta si pentru a asigura o calitate superioara distribuitorilor, acordam o garantie de 20 de ani pentru sistemul pluvial.

Gama de culori Novatik Ronda

Novatik Ronda TITAN ZINC poate fi gasit numai pe sistemul 150/100

Novatik Ronda CUPRU poate fi gasit numai pe sistemul 150/100
Novatik Ronda Otel Prevopsit
Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Ronda este disponibil in 10 variante de culori clasice, adecvate oricarei arhitecturi sau culoare de fatada.