Servicii

Echipa NEDROOF iti pune la dispozitie atat montajul, cat si materialul, asigurand in acelasi timp si transportul. Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne pui la dispozitie planurile de invelitoare sau adresa exacta a imobilului. Noi vom veni la tine, vom efectua o masuratoare cat mai exacta si-ti vom face o oferta conforma cu nevoile tale.

  • Transport gratuit Transportul este gratuit doar pentru o comanda minima de 6000 lei. in cazul in care valoare comenzii este sub 6000 lei, transportul este gratuit doar daca in zona dumneavoastra mai exista un alt transport sau daca destinatia este apreciata de catre noi ca fiind una relativ mica fata de depozitul nostru.
  • Livrare rapida Intrucat stocul nostru de tigla metalica este unul suficient de mare pe toata paleta de culori, putem livra tigla metalica la dumneavoastra chiar si in 24 de ore. Exista insa posibilitatea ca, din cauza volumului mare de livrari, in anumite perioade, comanda dumneavoastra sa intarzie cu pana la maximum 48 de ore de la momentul plasarii comenzii.
  • Masuratoare gratuitaMasuratoare exacta si gratuita efectuata de catre expertii nostri - primiti o oferta corecta, fara surplus de materiale. Pentru zonele pentru care avem acoperire cu agenti de vanzari sau ingineri de vanzari, va oferim, in mod gratuit, efectuarea unei masuratori corecte din punct de vedere tehnic, astfel ca oferta pentru acoperisul dumneavoastra sa fie una completa.
  • Garantarea pretului Societatea noastra garanteaza pretul unei oferte pentru o perioada de 15 zile. Este foarte cunoscut faptul ca, din cauza scaderii ofertei pe piata in sezonul de vara si cel de toamna, pretului materialelor de constructie creste. pentru a reusi sa mentinem un pret constant al materialelor pe intreaga durata a acestui sezon, societatea nostra achizitioneaza un stoc de materie prima suficient de mare inca din sezonul rece, astfel ca odata data oferta de pret, o si garantam pentru o perioada de 15 zile.
  • Plata la livrarePlata se face la livrarea acoperisului, fara avans. Plata materialelor pentru acoperis poate fi facuta la dumneavoastra acasa imediat dupa primirea si confimarea de primirea a cesteia. Agentul nostru va va elibera primi bonul fiscal (factura fiscala), precum si certificatul de garantie pentru materialele primite.
  • Montaj Societatea nostra este dotata cu echipe de montaj si colaboreaza, de asemenea, cu echipe agreate si instruite de catre specialistii nostri in montarea acoperisurilor, astfel ca reusim intodeauna sa finalizam orice constructie, indiferent de gradul de complexitate (ex. acoperisuri monahale), la preturi accesibile si cu garantie de executie conforma cu proiectul casei dumneavoastra. Pretul de tigla metalica variaza intre 10 si 25 lei/ mp, in functie de gradul de complexitate al acoperisului.

Livrare in toata tara

Poti comanda un acoperis din tigla metalica de la NEDROOF de oriunde din Romania. Livrarea se face prin curierat rapid.

Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 4000 lei.