Sunt interesat de: Cosuri de fum - Sisteme de cosuri Inox

Nume:

Telefon:

Localitate:

Email:

Mesaj:

Sisteme de cosuri Inox

Avand ca element central tubulatura de samota de calitate superioara tip Schiedel, sistemele de cosuri de fum ceramice sunt caracterizate prin siguranta in exploatare si o durabilitate ridicata. Performantele acestor tipuri de cosuri de fum in ceea ce priveste rezistenta la condensul acid si la socurile termice, recomanda prevederea lor indiferent de combustibilul folosit de sursa de caldura.

Solicita oferta
Schiedel ICS
Schiedel ICS nu reprezinta doar un element de constructie stralucitor, ci si o imbinare armonioasa intre designul modern si tehnica de evacuare.
Nivelul crescut de performanta al acestui sistem de cos de fum este reflectat in eficienta maxima in ceea ce priveste functionarea si, de asemenea, in domeniul larg de aplicabilitate.
Schiedel PERMETER – cosul de fum ce iti decoreaza caminul!
Cosul de fum Schiedel PERMETER, cu sectiune circulara, este folosit pentru evacuarea gazelor de ardere rezultate de la seminee sau sobe care functioneaza cu combustibil solid.
Peretele exterior, confectionat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, este foarte rezistent la zgarieturi.
Pentru a se incadra  in stilul ales pentru decorarea caminului dvs., cosul de fum poate fi livrat cu peretele exterior vopsit in orice culoare ce se regaseste in catalogul RAL. Pachetele promotionale includ cosurile de fum de culoare neagra.
Schiedel PRIMA PLUS
Sistemul de cos pentru fum cu perete simplu Prima Plus, confectionat din otel inoxidabil, a fost dezvoltat in scopul reailitarii cosurilor de fum existente, deteriorate.
Gama variata de diametre, greutatea proprie redusa si solutia performanta de imbinare a tubulaturii constituiecce avantajele unei solutii tehnice optime de intubare a cosurilor de fum ce nu prezinta siguranta si eficienta in functionare.
Dispunand de marcaj de conformitate CE, acest sistem de evacuare a gazelor de ardere poate functiona atat in regim umed (in prezenta condensatului, cu depresiune sau suprapresiune in canalul de fum), cat si in regim uscat.