Acoperis faltuit

O varianta mai accesibila a acoperisului faltuit este noul Lindab SRP Click. Permite imbinarea profilelor printr-un clic fara a fi nevoie de scule speciale si puteti obtine un acoperis elegant si rezistent, amintindu-ne de linia acoperisurilor faltuite traditional.

Lindab SRP Click iti ofera un aspect de acoperis faltuit clasic, care lasa impresia ca este montat de o echipa de profesionisti. Nu sunt necesare abilitati speciale; profilele SRP Click se monteaza imediat. Acest tip de tigla metalica se recomanda pentru acoperisuri cu o panta de minimum 14 grade. Se potriveste cu majoritatea tipurilor de acoperisuri si este foarte bun pentru suprafetele simple.

SRMax este un profil asemanator cu SRP Click daca luam in considerare aspectul exterior insa, in ceea ce priveste modul de fixare acesta este diferit. SRMax se poate prinde in structura acoperisului doar cu agrafe speciale de fixare si se poate folosi fara imbinari pe lungimi mari, pana la 50 m. O diferenta semnificativa este si faptul ca SRMax poate fi montat pe acoperisurile a caror panta este de minim 5 grade.

Livrare in toata tara

Poti comanda un acoperis din tigla metalica de la NEDROOF de oriunde din Romania. Livrarea se face prin curierat rapid.

Transport GRATUIT pentru comenzile ce depasesc 4000 lei.